Kesäleiri Ikaalisissa 14.-16.6.2016

20.4.2016

Ilmoittautuminen 5.6. mennessä Ikaalisten Urheilijoiden sivulla olevalla ilmoittautumislomakkeella (www.ikaalistenurheilijat.fi). Lisätietoja Antti Mäkelälle p. 043 217 0390 tai antti.makela@ikaalinen.fi

 • Leiripaikka
  Leirin tapahtumapaikkana toimii Ikaalisten yhteiskoulu, liikuntahalli, yleisurheilukenttä sekä lähistön ulkoliikuntapaikat. Leirillä yövytään omissa makuupusseissa yhteiskoulun luokissa yhdessä ryhmänohjaajien kanssa.
 • Leirin aloitus ja päättyminen
  Leiri alkaa ilmoittautumisella Ikaalisten yhteiskoululla tiistaina 14.6. klo 13.30–14.00 Leiri päättyy torstaina 16.6. klo 15.00
 • Ohjaajat
  Leirillä on mukana 10 osaavaa ja koulutettua ohjaajaa. Jokaisesta leiriryhmästä on vastuussa vähintään yksi täysi-ikäinen ohjaaja sekä apuohjaaja/apuohjaajia.
 • Turvallisuus ja pelisäännöt
  Jotta leirillä kaikilla olisi mahdollisimman mukava ja turvallinen leiri, jokainen leiriryhmä laatii pelisäännöt leirin aluksi.
 • Leirin hinta 70e                                                                                                                                                                    
 • Osallistumismaksu sisältää leiriohjelman, ruokailut (ti: päivällinen ja iltapala, ke aamupala, lounas, päivällinen, iltapala, to: aamupala ja lounas) ja koulumajoituksen omalla makuualustalla ja makuupussilla.
 • Ohjelma                                                                                                                           Luvassa on monipuolista liikunnallista tekemistä; yleisurheilua, leirikisailua, leikkimielisiä turnauksia, jättitemppurata, uimista sekä paljon muuta hauskaa ja liikunnallista tekemistä. Järjestelyistä vastaa Ikaalisten Urheilijat ja HämSy.

Liitteet