Kansallisten-ja aluekilpailuiden haku on aukaistu

20.11.2020

Kansallisia ja aluekilpailuita voi hakea järjestelmästä 20.-30.11 välisenä aikana. Noudattakaa hakuohjeita. Tiedustelut HämSYn kilpailupäällikkö Harri Samuelsson, harri.samuelsson@ippnet.fi, 050 5551391.

Kansalliset kilpailut 2021 (hakuaika 20.–30.11.2020). Kansalliset kilpailut ovat pelkästään ulkoratakauden (rata/kenttäkilpailut) yleisen sarjan kisoja. Loput kisat ovat joko aluekisoja ja piirin myöntämiä. Kansallisia kilpailuja ulkoratakaudelle 2021myönnetään noin 10 kappaletta. Niitä hallinnoi SUL ja alueiden kilpailuvastaavat. Niitä haetaan sähköisesti hakupalvelunkautta. Hakulinkki: http://www.kilpailukalenteri.fi/kilpailuhaku/. Kansallisen kisojen lajit koordinoidaan ja päätetään yhdessä kisajärjestäjien ja SUL:n kesken. Kisajärjestäjä esittää lajit sähköisen kilpailuhaun yhteydessä.

Kansallisille kilpailuille asetetut hakuvaatimukset: yleisen sarjan (M/N) kaikki lajiryhmät kattava lajiohjelmavähintään 12 lajia(pika-ja kestävyysjuoksu sekä hyppy-ja heittolaji). 19/17-sarjan lajeja voi olla mukana lisälajeina, mutta ei 15–9-sarjojen lajeja ollenkaan koko kisassa. 400 m kestopäällystekenttä. Pinnoite ja suorituspaikat ovat hyvässä kunnossa. Live-tulospalvelu käytössä(mikäli palvelu ei ole käytössä, tippuu seuraavana vuonna automaattisesti alempaan kisaluokkaan). Halu päästä Tähtikisaluokkaan tulevaisuudessa

Aluekisat 2021(hakuaika 20.-30.11.2020). Aluekisoja koordinoivat alueet. Aluekisoja ulkoratakaudelle 2021haetaan sähköisesti hakupalvelunkautta. Hakulinkki: http://www.kilpailukalenteri.fi/kilpailuhaku. Aluekisoihin kuuluvat: Ulkoratakilpailut, Kävelykilpailut, Maantielajien kilpailut. Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee merkitä haetun kilpailun luokka esim. puolimaraton ”maantiekilpailut”.Kilpailulle myönnettävän lopullisen luokituksen ja ajankohdan päättävät alueet ja kilpailuvaliokunta hakemusten pohjalta. Luokituksen pohjana ovat lähtökohtaisesti alla esitetyt kilpailuvaliokunnanlinjaukset ts. kilpailuvaliokunta voi erikoistapauksissa poiketa annetusta linjasta esim. yhden lajin kutsukilpailu.HUOM! Vain määräaikaan mennessä sähköisen palvelun kautta haetut kisat huomioidaan. Ei riittävän lajiohjelman kattavat kilpailut kuuluvat piirien myöntämät luokkaan.

Ulkoratakilpailut (aluekisat): ulkoratakaudella oleva kisa. Pääsääntöisesti 19/17-ikäluokan ja yleisen sarjan lajeja. Kattava lajiohjelmavähintään 12 lajia sis. (pika-ja kestävyysjuoksu sekä hyppy-ja heittolaji).Monipäiväiset nuorten Games-tyyppiset kisat. Live-tulospalvelu. Kävelykilpailut radalla(m)tai maantiellä(km)järjestetyt kävelykilpailut. Maantielajit sis. maratonit ja puolimaratonit: vain virallisesti mitatuilla maantiereiteillä olevat kilpailut. HUOM!•seuraottelut ja aikuisurheilijoiden ja muiden järjestöjen kisat tulee hakea piirin myöntämiksi. Seuran sisäiset kisat (suljetut ulkopuolisilta) esim. mestaruuskilpailut tulee anoa seurakisaluokkaan(ei tilastokelpoinen). Maastot, hölkät ja muut ”ei virallisesti mitatuilla”reiteillä olevat kisat tulee hakea piirin myöntämiksi