Opekoulutus Tampere 27.8.2018

2.8.2018

Ilmoittautuminen 24.8. mennessä.

Opettajien yleisurheiluilloista ideoita ja vinkkejä opettamiseen! 


Opettajien yleisurheiluillat ovat noin 2,5 tunnin pituisia yleisurheilun koulutustilaisuuksia, joita Suomen Urheiluliiton piirijärjestöt järjestävät ympäri Suomen. Maksuttomissa tapahtumissa jaetaan runsaasti ideoita ja vinkkejä lajitaitojen opettamiseen. Tule mukaan!

 

Tampereella koulutus järjestetään:

maanantai 27.8.2018 klo 16.30-19.00 Ratinan Stadionilla

(kokoontuminen maaliviivan läheisyyteen)

Tilaisuuksissa käydään läpi lasten yleisurheilulajien perusteita ydinkeskeisen oppimisen näkökulmasta ja käytännön tekemisen kautta. Virikkeitä ja vinkkejä siitä, miten yleisurheilulajeja tulisi eri-ikäisille opettaa, yleisurheiluharjoitteista ja niiksi sopivista leikeistä, peleistä ja radoista, sekä myös lasten yleisurheiluvälineistä. Tilaisuudet sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneellekin yleisurheilun taitajalle.

Koulutuksessa käytetään Suomen Urheiluliiton kouluyleisurheilun materiaaleja, jotka löydät sähköisenä H-hetki nettisivulta: www.h-hetki.net à MATERIAALIT ja VOITTO ONNISEN LAJIRADAT. Seuraamalla samalla sivulla olevia ohjeita kohdassa LIITY MUKAAN, opettaja pääse mukaan kouluyleisurheilun eturiviin ja saa käytännönläheistä ja ajankohtaista tietoa kouluyleisurheilusta maksutta.

Ilmoittautuminen 24.8. mennessä osoitteessa www.yleisurheilurekisteri.fi   

Palvelutunnus: TREOPE2018                                       

Kouluttajana toimii Tanja Niemi p. 040 525 9518.

Lisätietoja antaa myös SUL:n Lounaisen alueen aluepäällikkö Mika Tyrkkö p. 044 257 6169

 

Iloista ja suurta osanottajajoukkoa odottaen,

 

Hämeen Seudun Yleisurheilu ry ja Suomen Urheiluliitto ry