Kimmoisuus-kiertue 2014

13.3.2014

Kangasala 24.3. klo 18.30

KIMMOISASTI ENEMMÄN LIIKETTÄ JA MONIPUOLISTA OSAAMISTA

MAANANTAI 24.3.2014 KANGASALA

 

Suomen Urheiluliitto ja Suomen Lentopalloliitto järjestävät yhteistyönä valtakunnallisen koulutuskiertueen, jonka aiheena on hyppely- ja loikkaharjoittelu.

Kiertueen kummeina toimivat keihäänheittäjä Tero Pitkämäki ja Suomen Lentopalloliiton miesten maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammenvuo. Kummatkin painottavat, että loikka- ja hyppelyharjoitteet ovat tärkeitä perusharjoitteita, joita tehdään urheilu-uran kaikissa vaiheissa. Teron ennätykset eri hyppely- ja loikkaharjoitteissa ovat kovia; 1-tassu 3.51m, 3-tassua 11.30m ja 5-vuoroloikka paikalta 17.55m.

Urheiluliitto ja lentopalloliitto ovat tehneet jo vuosien ajan hyvää yhteistyötä paikallistasolla. ”Lentopalloilijat saavat yleisurheiluharjoituksissa hyvän ja monipuolisen juoksu-, heitto- ja hyppypohjan. Toisaalta yleisurheilijat saavat lentopalloharjoituksista apua ketteryys- ja ponnistusharjoitteluun”, sanovat kummit.

Tavoite

Koulutustilaisuuksien (3h) tavoitteena on antaa valmentajille aiempaa paremmat valmiudet opettaa monipuolisia loikka- ja hyppelyharjoituksia sekä antaa valmiudet teetättää erilaisia hyppy –, loikka- ja kimmoisuusharjoituksia oikein ja tehokkaasti.

Kouluttajina toimivat Suomen Urheiluliiton ja Lentopalloliiton kouluttajat.

Kohderyhmä

Tilaisuudet on tarkoitettu seurojen ohjaajille ja valmentajille sekä 12- 17-vuotiaille nuorille urheilijoille sekä heidän vanhemmilleen. Tilaisuus sisältää luennon sekä käytännön harjoituksen. Nuorten urheilijoiden tulee varata harjoitteluun soveltuvat varusteet mukaan.

Paikka ja aika

Kangasala, Pitkäjärven koulu, 24.3.klo 18.30

(teoriaosuus auditoriossa ja käytäntö salissa, osoite Vatialantie 4)

Kustannukset

Tilaisuudesta peritään 10 euroa / osallistuja. Maksu peritään paikan päällä.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Ilmoittautumiset viikkoa ennen tilaisuutta osoitteessa www.yleisurheilurekisteri.fi, palvelutunnus on 2014KIMMO

Tiedustelut

SUL:n aluepäällikkö

Mika Tyrkkö p. 044 2576169 tai mika.tyrkko@sul.fi

tai

Lentopalloliiton aluepäällikkö

Hanna Kanasuo 044 906 0196 tai hanna.kanasuo@lentopalloliitto.fi

 

HUOM: Tilaisuudet toteutuvat, jos osanottajia on vähintään 20.