Kalevan Kisojen 2012 "Villit kortit" -myönnetty

17.8.2012

Kortit myönnettiin: Sampo Kiviharju HlT, 200 m ja Kalle Kivioja NoU, Kiekko sekä Noora Kauranen HlT, 100 m aj

Kalevan Kisat järjestetään Lahdessa 23.-26.8.2012. Ns. ” Villi Kortti”  järjestelmä on voimassa tänäkin vuonna.  Kortti voidaan myöntää yhteen lajiin urheilijalle, joka ei ole saavuttanut Kalevan Kisojen tulosrajaa missään lajissa. Poikkeuksena tästä on moniottelija, jolla on yksittäisen lajin tulosrajaa, muttei ottelun.  Hänelle voidaan myöntää otteluun ”villi kortti”, mutta tällöin hän ei voi ilmoittautua yksittäiseen lajiin. 

 

HämSY:llä on myönnettävänä kisoihin 3 korttia, jotka myönnetään urheilijoille kuluvan kesän näyttöjen perusteella.  Hakemukset tulee toimittaa 12.8.2012 mennessä piirin valmennustoimikunnan  puheenjohtajalle sähköpostiosoitteeseen esa.k.kivioja@fi.abb.com 

 

Hakemuksen tulee sisältää: Urheilijan nimi, seura, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköpostiosoite, lisenssinro, laji johon kortti halutaan sekä ko. lajin paras tulos 12.8.2012 mennessä, lyhyellä perustelulla täydennettynä.  Hakemus tulee saattaa myös urheilijan seuran tietoon.

 

Jos piiri myöntää urheilijalle Villin kortin, hänen seuransa tulee ilmoittaa hänet kisoihin 15.8.2012 klo 24 mennessä, osoitteeseen pvainio88@gmail.com. Myös ilmoittautumismaksu tulee suorittaa viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.  Ilmoittautumisessa täytyy olla normaalit ilmoittautumistiedot (urheilija, seura, laji, kauden paras tulos sekä oma ennätys) ja merkintä ”Hämeen Villi Kortti).  Piiri lähettää myös kisajärjestäjille tiedon myöntämistään korteista.

 

Lisätietoja valmennustoimikunnan pj. Esa Kivioja, 050-3356207