Piiriottelu 2.8.2023 Forssassa

1.8.2023

Ohessa pm- ja tilastotuloksiin perustuva FINAL M17/N17 piiriottelujoukkue ke 2.8.2023 Forssa ( kts tarkempiaikataulu kilpailukalenteri .fi).

-   Jos nimesi on joukkueessa, saavu hyvissä ajoin paikanpäälle ennen lajisi alkua.  Ilmoittaudu joukkueen johdolle Hämsyn joukkueen ”tukikohdassa” . Voit myös laittaa etukäteen varmistuksen osallistumisestasi ao. osoitteeseen.

- Joukkueen johto hoitaa ilmoittautumiset.

-  Jos olet varasijoilla, sinun ei tarvitse tulla paikalle, mutta on hyvä os olet ”henkisesti valmistautunut” jos kutsu joukkueeseen tulee tässä lähipäivinä.

- Mikäli tiedät, että et ole käytettävissä joukkueeseen, ilmoita siitä niin pian kuin mahdollista tai kun asia vahvistuu : esa.k.kivioja@fi.abb.com tai p.050-3356207

-  Mikäli olet nimettynä useammassa kuin kahdessa lajissa, ja lajivalinnat ei miellytä ilmoita (em. osoitteeseen) mihin lajeihin mieluimmin osallistuisit.

-  ”Urakoinnissa” pitää huomioida myös kisa-aikataulu. Toivotaan myös kaikilta joustavuutta, jotta saataisiin joukkueen kannalta paras iskukyky. ”Urakoinnissa” on otettu myös huomioon kisa-aikataulu  

- Mahdolliset muut kysymyksen tai kommentit ym. osoitteeseen

- Joukkueen huolto/valmennusportaassa on vielä myös tilaa- voi ilmoittautua

- Hämsy ei järjestä yhteiskuljetusta mutta tarjoaa kisaruokailun ja joukkue T-paidan

 

t. Esa Kivioja