Kesäleiri Ylöjärvellä 8.-11.6.2010

12.4.2010

Infoa tulevasta leiristä osallistujille, sekä ohjaajaksi leirille haluaville.

Hämsyn perinteinen kesäleiri pidetään tänä vuonna Ylöjärvellä. Leiri järjestetään 8.-11.6.2010. Käytännön järjestelyistä vastaavat Ylöjärven Urheilijat ja HämSY:n kesäleiripäällikkö Tero Rajala (040-5223401), (tero.rajala1(at)luukku.com). Leiri alkaa tiistaina 8.6. klo 10.00 ja päättyy perjantaina 11.6. n. klo 13.30.

Leirin ohjelmassa on perinteisesti runsaasti yleisurheilun lajiharjoittelua, leirikisat, pelejä, leikkejä, disco,... yms. mukavaa yhdessäoloa. Leiri on tarkoitettu 8-15-vuotiaille yleisurheilusta kiinnostuneille tytöille ja pojille.

8-12-vuotiaat harjoittelevat leirillä ikänsä mukaisissa ryhmissä ja leirin aikana käydään läpi kaikkien yleisurheilulajien perustekniikat. 13-15-vuotiaat jaetaan lajiryhmiin (pika-ja aitajuoksut, hypyt, heitot, ottelut ja kestävyysjuoksut), joissa paneudutaan hieman syvemmälle lajiharjoitteissa monipuolisuudesta tinkimättä.

Majoitus tapahtuu koululuokkien lattioilla ja oma patja pitää tuoda mukana leirille. Leirimaksuun (90 euroa) sisältyy ohjauksen ja majoituksen lisäksi valvonta, ruokailu (aamupalat, lounaat, päivälliset sekä iltapalat) ja osanottomaksu leirikisaan. Jokaiselta leiriläiseltä odotetaan myös yleisurheilupassin hankintaa vakuutusturvan kattamiseksi.

Kesäleiripäälliköltä voi tiedustella leiriasioista soittamalla tai sähköpostitse: tero.rajala1(at)luukku.com.

Leirillä on avoinna kouluttajan paikkoja reippaille, 1992 tai aikaisemmin syntyneille ohjaajille tai valmentajille. Kouluttajalta odotamme vähintään nuorten yleisurheiluohjaajakurssin suorittamista tai muuten hankittuja vastaavia taitoja. Leirille otetaan myös apuohjaajiksi muutamia 1993/1994 syntyneitä yleisurheilua harrastavia nuoria, jotka ovat tehtävistä kiinnostuneet ja joilla on käytynä lasten yleisurheilunohjaajakurssi tai ohjaajakokemusta.

Jos kouluttajiksi tai apuohjaajiksi tarjokkaita on enemmän kuin voidaan ottaa, niin valintaperusteena ovat ensisijassa koulutus ja ohjaajakokemus.

Tero Rajala

Leiriläisten hakulomake