Hallituksen päätöksiä 16.2

16.2.2009

Hallitus kokoontui 16.2 Tampereella.

Kilpailukalenteri 2009

Kilpailukalenterin valmistelu etenee. HämSY:n jäsenille kalenterin hinta on 5€ ja kalenteri jaetaan 20.4 kevätparlamantissa.
Muutama kuntamainos on seurojen hankkimana jo tullut. Lisää kuitenkin mahtuu!! 
Muistattehan että seura saa hankkimistaan mainostuloista 30% provision. Lataa mainoshankintalomake tästä.

Kilpailutoimikunta

Yleisurheilukilpailujen haku päättyi eilen. Kilpailuvaliokunta selvittää hakemusten päällekäisyyksiä ja kokoontuu myöhemmin lopullisen kalenterin merkeissä. 

Toimitsijakoulutustoimikunta

Piirin tuomari- ja toimitsijatilanne on parantunut huomattavasti viime kesäisten Kalevan Kisojen ansiosta.
Lähiaikoina tullaan järjestämään lähettäjä- ja kuuluttajakoulutus. Heti päivän ja paikan varmistettua siitä ilmoitetaan tällä sivustolla. Seuraa päivityksiä!

Valmennustoimikunta

Hallikauden tekniikkaillat ovat käynnissä. Lisää infoa valmennus-osiosta.
Tekniikkaillat ovat maksuttomia piirileiritykseen kuuluville.

Valmennustoimikunta koittaa jälleen herättää henkiin lajipäivä perinteen. Keväällä pyritään järjestämään muutama lajipäivä koemielessä. Lajipäivän ohjelmaan kuuluu harjoitus, kilpailu ja palaute kilpailusta. Ajankohdat varmistuvat kevään aikana. Seuraa ilmoittelua!

Seuratoimikunta

Häme oli vuonna 2008 kunniakierroksen neljönneksi paras piiri valtakunnassa. Kunniakierros 2008 parhaat palkitaan 7.3 Pirkkahallilla. Tilaisuus on avoin kaikille HämSYn jäsenille, palkittaavat kutsutaan erikseen. Samassa tilaisuudessa jaetaan myös kunniakierros 2009 materiaalia.

Talous- ja markkinointitoimikunta

Vuonna 2009 veikkausvoittovaroista myönnetään tukea seuratoiminnan kehittämiseen. Lue lisää infoa www.seuratuki.fi. Tuen haluaika on 2.2.-15.3.2009.

Seuraluokittelupisteiden yksi kriteeri on lisenssiurheilijoiden määrä. Jo neljällä lisenssiurheilijalla seura saa yhden seuraluokittelupisteen. Toimikunta kannustaa seuroja lisenssien hankkimiseen ja samalla kartuttumaan seuraluokittelupisteitä.