Etusivu

Ajankohtaista

Piirin myöntämien kilpailuiden hakuaika 15.1-18.2. Hae kilpailua www.kilpailukalenteri.fi/piirihaku. Nyt haetaan pm-, aluemestaruus ja muita piirin myöntämiä kilpailuita. Alla lista josta näette HämSY:n pm-kilpailuiden ja lounaisen alueen mestaruuskilpailu päivät. Vältä hakemasta jo julkaistuiden avointen alueellisten kisojen päiville samankaltaisia kisoja. Tiedustelut Harri Samuelsson 050 5551391 tai harri.samuelsson@ippnet.fi.
Sunnuntaina 8.2. Esport Arena, Espoo.
Pirkkahallin A-halli aukeaa yleisurheilukäyttöön marras-joulukuun taitteessa. Siihen asti B-halli toimii tuttuun tapaan yli 15-vuotiaiden urheilijoiden harjoituspaikkana.
Sekä seurakyselyn yhteenveto.
Syysparlamentti on hyväksynyt HämSY:n pm- ja aluemestaruuspäivät. Kuitenkin edelleen muutokset mahdollisia, mutta 15.11 aukeavaan kilpailuhakuun on hyvä kuitenkin huomioida kyseiset päivät.
Avointen aluekilpailuiden haku aukeaa 15.11. Ryhmään kuuluvat entiset kansalliset, nuorisokansalliset ja avoimet aluekisat. Aluekisoihin kuuluu myös kävelyt sekä maasto- ja maantielajit. Samoin kaikki hallikilpailut on haettava tässä yhteydessä. Katso myös HämSY:n alue/pm-kilpailuiden päivät. Niille päiville ei kisoja pääsääntöisesti myönnetä.
Teemana on "Laatua suorituksiin"
Tilaisuuden "kutsuvieraana" SUL:n puheenjohtaja Vesa Harmaakorpi.
RSS ATOM