Etusivu

Ajankohtaista

HämSY:n kilpailutoimikunta on valinnut pm-kilpailuille ja aluemestaruuskilpailuille järjestäjät. Myös piirin myöntämät kilpailut on kahta päällekkäisyyksien vuoksi siirrettävää kilpailua lukuunottamatta päätetty ja julkaistu kilpailukalenteri.fi sivuilla.
Vielä olisi piirin yhteisiä kilpailuita anomatta.
toteutetaan monimuotokoulutuksena
Päivämäärä muutoksia alkuperäiseen tiedotteeseen
Piirin myöntämien ja piirinmestaruuskilpailuiden haku on aukaistu. Kilpailukalenteri.fi/piirihaku on osoite. Kun haette piirin myöntämiäkilpailuita, niin älkää anoko niitä päätettyjen pm-/aluemestaruuskilpailuiden päiville. Alla myös alueen myönnetyt kansalliset ja aluekilpailupäivät joille ei pääsääntöisesti piirin myöntämiä kilpailuita myönnetä. Tarkastakaa myös arvokilpailukalenterista päällekkäisyydet. Tiedustelut Harri Samuelsson, harri.samuelsson@ippnet.fi, 050 5551391.
Kansallisia ja aluekilpailuita voi hakea järjestelmästä 20.-30.11 välisenä aikana. Noudattakaa hakuohjeita. Tiedustelut HämSYn kilpailupäällikkö Harri Samuelsson, harri.samuelsson@ippnet.fi, 050 5551391.
HämSYn syyskokous on hyväksynyt kilpailutoimikunnan esityksen eri yhteisten kisojen ajankohdista. Näiden kilpailuiden anominen alkaa vasta 15.1, mutta välttäkää anomasta kansallisia ja aluekilpailuita näille sovituille päiville.
Ratinan kahviossa klo 18.30. Maskisuositus on voimassa tässä tilaisuudessa.
Tampereen stadionin (Ratinan) kahviossa
RSS ATOM